Szolgáltatásaink


Konyháink és egyéb bútoraink egyedileg méretre készülnek, melyeket 3D-s látványtervező programon a helyiség adottságainak megfelelően vannak megtervezve, és a legmodernebb minőségi anyagok felhasználásával, több mint 10 éves tapasztalat alapján kerülnek gyártásra. A bútorok beszerelését saját szakembereink végzik. A konyhákhoz tartozó beépíthető készülékek széles választékát forgalmazzuk, melyek tervezésénél tapasztalatokon alapuló szaktanácsadással állunk rendelkezésükre.

Ülőgarnitúráink különböző szövet és bőr bevonatokkal, variálhatóságukkal minden kényelmi és esztétikai igényt kielégítenek.

Asztalaink és székeink között a nemes fa alapanyagúaktól a modern fém és üveg változatokig minden megtalálható. A teljes esztétikum érdekében bútoraink szövetei egységesek is lehetnek, így például megoldható, hogy az egy légtérben lévő nappali ülőgarnitúrája ugyanazzal a szövettel vagy bőr bevonóval készüljön, mint az étkezőszékeké.

Egyéb lakberendezési kiegészítőinket az igényeknek megfelelően folyamatosan megújítjuk.

Az általunk forgalmazott bútorokat egy közös pont kapcsolja össze, a MINŐSÉG. A MINŐSÉG, amely a mai fogyasztói társadalomban talán a legfontosabb, és amelyet ügyfeleink a lehetőségeihez mérten az egyszerűbb bútoroktól a prémium termékekig nálunk megtalálnak.

Forrás: www.blum.hu