Rólunk írták

Btonyi-Rzsa Veronika

Imádom a konyhát, nagyon szép és jól használható, a sütö elvárásaimon felül teljesített :-)
Annak ellenére, hogy nem ismer?sön keresztül jutottunk el a Design Galériához, így utólag visszatekintve nagyon jól döntöttünk, hiszen divatos és személyre szabott konyhánk lett köszönhet?en a korrekt és mindig segít?kész csapatnak. Csak ajánlani tudjuk!
 

Ruzsin Krolyn

"Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal, mindenkinek ajánlani fogom Önöket!"

Kovcs-Hanka Szilvia

Az egész konyhát köszönöm, nagyon tetszik! További jó munkát kívánok!

Czibolya Csaba

"Az Önök által készített konyhánk elkészülte útán, szeretnénk megköszönni Önöknek a munkát. A konyha megrendelése előtt több céget is felkerestünk. A szakszer, korrekt alapos tájékoztatásuk is közrejátszott abban, hogy Önöket bíztuk meg a tervezéssel és kivitelezéssel. A használatbavétel után a gyakorlatban is meggyőződhettünk azokról a praktikus dolgokról, amit Önök már a tervezéskor javasoltak. Barátainknak, ismerőseinknek jó szívvel ajánljuk Önöket, ha konyhaépítésre szánják el magukat."

Bozsik Krisztina

A konyhabútorral elégedett vagyok, mindenkinek szívesen ajánlom Önöket. Köszönöm!

Tth Jzsef

 "Meg voltunk elégedve a tervezéssel a határidö pontos betartásával és a szakszerü szereléssel és tanácsadással. Aki szép és igényes konyhabútort szeretne korrekt áron annak csak ajánlani tudom a Galériát !"

Harman Melinda

 " Mindenki számára egy hosszútávú befektetés a konyhabútor, így vagyok ezzel én is, éppen ezért választottam a Design Galériát. A bemutatóterem abszolút tükrözi a Design Galéria csapatának kifinomult ízlését, precizitását és a perfekcionizmusát! Nekem nem okoztak csalódást, álmaim konyhabútorát készítették el, az eredeti elképzeléseim mellé szuper átalakítási ötleteket ajánlottak, amik nélkül nem lett volna teljes a végeredmény, így a tér maximálisan kihasználttá vált. A konyhabútor valóban kiváló minőség anyagokból, nagyon pontos összeszereléssel készült és a beépített gépekkel is meg vagyok elégedve mind a teljesítményüket, mind a designt illetően! A nálunk megfordult vendégek közül eddig mindenki "like"-olta a konyhát, kell ennél több?! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Design Galériát, mert nagyon megbízhatóak szakmai és pénzügyi vonatkozásban is, az általuk ígért határidőt pedig valóban tartják! A jövőben, ha további kiegészítőkre lesz szükségem, akkor az első utam biztosan a hozzájuk vezet! További sok sikert Design Galéria!!! "